VPL- laserontharing

VPL- permanente laserontharing

fiji Beauty Experts is al jaren expert op het gebied van permanente ontharing en beschikken over de meest moderne ontharingsapparatuur.
VPL (Variabel Pulsed Light), is de 3egeneratie laserontharingsapparatuurdie de huid op een veilige en prettige manier behandelt met zo min mogelijk neveneffecten.

Prijzen vanaf € 25,- per behandeling, klik hieronder voor onze tarieven en neem gerust contact met ons op.

Klik hier voor onze tarieven

Welk effect heeft licht op de huid?
Tijdens de behandeling met de VPL wordt er een zeer intensieve lichtstraal op de huid geprojecteerd. Doordat haren met pigment de energie van dit licht absorberen worden ze warm. Wanneer een haar in de groeifase is, wordt het gehele haarzakje inclusief de haarwortel definitief vernietigd.

Welke huid- en haartypen kunnen behandeld worden?
De VPL behandelt bijna alle haar- en huidtypen van vrouwen en mannen.
Voor iedere persoon zal een individueel, specifiek behandelplan worden opgesteld.

Wanneer zie ik resultaat bij haarverwijdering?
Dit hangt af van het huid- en haartype en het gebied dat behandeld wordt. Resultaten zullen zichtbaar worden na een aantal behandelingen, verspreid over een aantal maanden. Dit wordt veroorzaakt door de haargroeicyclus. Tijdens de eerste afspraak wordt dit met jou besproken.

Kunnen pigmentvlekjes ook met VPL verwijderd worden?
Zolang pigmentvlekken oppervlakkig zijn kunnen deze met de VPL zeer effectief verwijderd worden. Het pigment in de huid absorbeert de energie van het licht en wordt hierdoor vernietigd. De pigmentvlek wordt vervolgens op een natuurlijke manier door de huid afgebroken. Na een behandeling wordt de pigmentvlek duidelijk lichter of verdwijnt geheel.

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen?

  • Geen zon en/of zonnebank 4-7 dagen na de behandeling en 4 weken voor de behandeling.
  • Bescherm uw huid met een Sun block (minimaal factor 30) gedurende de gehele kuur en een maand na de laatste behandeling.
  • Eén dag geen make-up gebruiken als het gezicht is behandeld.
  • Eén dag geen geparfumeerde zeep gebruiken. Gebruik producten voor de gevoelige huid om het gezicht te reinigen.
  • Geen sauna op dezelfde dag of de dag na de behandeling.
  • Geen nauw aansluitende kleding dragen.
  • Na ontharing de haren er niet uittrekken, deze vallen er vanzelf uit na een paar dagen.
  • Tijdens een ontharingskuur mag u tussendoor de haren niet meer harsen, epileren of elektrisch epileren. Scheren of knippen mag wel.

fiji Beauty Experts is Anbos gecertificeerd en afhankelijk van de locatie zijn eventuele vergoedingen via jouw zorgverzekering mogelijk.