VPL-huidlaser

VPL-Huidlaser

fiji Beauty Experts heeft de meest moderne VPL-huidlaser tot haar beschikking. Deze laser wordt ingezet voor alle soorten huidproblemen, zoals Couperose, Pigmentatie, Huidverjonging, Acné en Rosacea.

Couperose

Dit zijn plaatsen waar kleine gebroken adertjes op het oppervlak van de huid zichtbaar worden. Tijdens een VPL-laserbehandeling wordt lichtenergie geabsorbeerd door de bloedvaten die deze onvolkomenheden vormen. Dit absorptieproces verhit en breekt de vaatjes af. Effectieve VPL-laserbehandelingen maken het lichaam in staat om deze gebroken vaten als afval te herkennen en ze op een natuurlijke manier op te ruimen.

Pigmentatie

Naar mate we ouder worden kunnen er, afhankelijk van het pigment dat onze haar- en huidkleur bepaald, pigmentvlekken, ouderdom-vlekken en andere oneffenheden ontstaan. Vooral in het gezicht, decolleté en op de bovenkant van de handen kan dit storend zijn.
Met een VPL-laserbehandeling wordt de overtollige melanine (pigmentatie) door lichtenergie (snelle warmte) in kleine deeltjes opgeheven die vervolgens op een natuurlijke manier via het lichaam verwijderd worden. De omringende huid blijft koel tijdens de behandeling.

Het resultaat: Pigmentatie wordt verminderd en de huidstructuur en toon van de huid wordt mooier.

Huidverjonging

Naarmate we ouder worden produceren we steeds minder collageen, waardoor er steeds meer fijne lijntjes en rimpels kunnen ontstaan.

Het zorgvuldig gefilterde licht van de VPL-laser stimuleert fibroblasten (cellen) in het lichaam om meer collageen te gaan produceren. Dit nieuwe collageen verplaatst zich naar het oppervlak van de huid, wat resulteert in een mooie soepele huid, met kleine poriën en minder rimpels en lijntjes.

Acné

Acné wordt veroorzaakt wanneer poriën worden geblokkeerd door overproductie van talg en dode huidcellen.
Zodra poriën geblokkeerd zijn, kunnen bacteriën zich opbouwen en een infectie veroorzaken.

Een VPL-laser behandeling verbetert actieve acné (acné vulgaris) door bacteriën te vernietigen die de infectie veroorzaken door een zuurstofrijke omgeving te produceren.
VPL ™ licht vermindert de ontsteking die geassocieerd wordt met acné. Aangezien deze behandeling verdere collageenproductie stimuleert wordt de toon en structuur van de huid aanzienlijk verbeterd.

Rosacea

Deze bloedvaten kunnen hypergevoelig zijn voor bepaalde triggers.

VPL-laserbehandeling kan de symptomen van rosacea helpen verminderen, waardoor roodheid en ontsteking worden verminderd. De lichtenergie wordt geabsorbeerd door de ontstoken bloedvaten, en de bijbehorende verwarming helpt deze af te breken. Het lichaam herkent dan deze gebroken vaten als afval en verwijdert ze natuurlijk.

Veel Gestelde Vragen

Welke gebieden kunnen behandeld worden?
De behandeling is effectief bij het verminderen en verbeteren van onvolkomenheden in de huid op het gezicht, nek, decolleté en over het hele lichaam. Langdurige resultaten kunnen worden bereikt op vrijwel alle huidtypes.

Wat kan VPL-laser behandelen?
De VPL-huidlaser is klinisch bewezen effectief te behandelen en verbeteren van het uiterlijk van de aderen, zonbeschadiging, ouderdomsvlekken, rimpels en fijne lijnen, rosacea en acné.

Zijn er eventuele bijwerkingen?
Jouw huidtype, de specifieke conditie en gevoeligheid voor de behandeling worden door de fiji Beauty Expert beoordeeld. Vanwege de gepersonaliseerde behandelingsinstellingen die tijdens de behandeling zijn vastgesteld, is de kans op eventuele bijwerkingen haast onmogelijk. Een lichte roodheid van de huid kan onmiddellijk na de behandeling eventueel wel optreden, dit is een indicatie van een effectieve behandeling en zal zeer snel vervagen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
In de meeste gevallen kunnen resultaten na slechts drie tot vijf behandelingen worden gezien, maar de Fiji Beauty Expert geeft dit tijdens het intakegesprek duidelijk aan. Het aantal behandelingen dat er nodig zijn, hangt af van de leeftijd, de huidconditie en jouw levensstijl.

Wat moet ik doen na de behandeling?
Na de behandeling zal er, indien nodig, een verzachtende gel aangebracht worden. De huid kan licht roze en warm zijn. We raden je aan om een paar weken na de behandeling een zonnebrandcrème te gebruiken, en vermijd zonnebanken of zonnebaden gedurende ten minste 14 dagen.

Heb je nog vragen neem gerust contact met ons op.

 

GESLOTEN

Wij zijn van 24 februari tot en met 14 maart niet aanwezig.
Je kunt wel je producten bestellen bij ons.