Venus Swan

Venus Swan

Venus Swan, ook wel RF (Radio Frequency) genoemd, is dé nieuwste technologie om rimpels te reduceren, de huid strakker te maken; cellulite te verminderen en contourverbetering door lokale vetophopingen aan te pakken.

Aangezien je altijd meerdere behandelingen nodig hebt, heeft fiji Beauty Experts aantrekkelijke abonnementen.

Klik hier voor de tarieven

Neem vandaag nog contact met ons op voor het beste advies.

Wat is Venus Swan?

Het combineert de krachtige (MP2) technologie van multi-polaire radiofrequentie en magnetische pulsen met de geavanceerde Electro Muscle Stimulation (EMS) technologie. MP2 technologie realiseert een gelijkmatige warmte in de huid waarmee de productie van nieuw collageen en de aanmaak van nieuwe bloedvezels worden gestimuleerd.

Gelijktijdig zorgt deze technologie voor lokale vetafbraak (lipolyse) in het behandelde gebied. Behandeling met de optionele EMS technologie activeert en versterkt de spieren die de vrijgekomen lipiden verbruiken.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?
Het gezicht en de hals. Maar ook de buik, bovenbenen, billen, bovenarmen en de zgn rugrollen (net onder de BH-rand)

Welke resultaten kan ik verwachten?
Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een stevigere, vollere huid met een jeugdiger voorkomen. Verminderde cellulite en een verbeterd silhouet van de lichaamscontouren.

Hoe veilig zijn de behandelingen?
Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. De fiji Beauty Expert zal jou een reeële verwachting van het resultaten geven. Dit heeft te maken met de huidige conditie van jouw huid, het soort vet en jouw medische voorgeschiedenis. Mocht de Venus Swan voor jou niet geschikt zijn dan zijn er vergelijkbare behandeltechnieken zoals LPG Endermologie.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen voor het gelaat nodig en 10 tot 12 behandelingen voor de hals en de rest van het lichaam.

Moet mijn huid “bijkomen” van een behandeling; is er een hersteltijd? Kan ik tijdens mijn lunchpauze een behandeling ondergaan en daarna weer gewoon aan het werk gaan?
Er is geen hersteltijd! Je kunt direct na de behandeling jouw dagelijkse activiteiten hervatten. De behandeling van één gebied duurt 30 minuten.