Laserontharing Soprano

Soprano Ice Platinum permanente laserontharing

De Soprano Ice laser is de meest geavanceerde ontharingstechniek die nagenoeg pijnloos is. De Soprano Ice maakt gebruik van de SHR techniek, die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en comfortabele manier. SHR is aan een opmars bezig wereldwijd de meest bekende technologie te worden.

Met SHR kun je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Permanent ontharen kan met de Soprano Ice Platinum zelfs op zeer gevoelige gebieden zoals gezicht, nek en bikinilijn op een comfortabele manier.

Prijzen vanaf € 25,- per behandeling, klik hieronder voor onze tarieven en neem gerust contact met ons op.

Klik hier voor onze tarieven

Hoe kan het dat deze laserbehandeling nagenoeg pijnloos is?
Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door meerdere malen over de behandelplek te “vegen” wordt met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandeld. Hierdoor is de behandeling snel, pijnloos en geeft uitstekende resultaten.

Welke huid- en haartypen kunnen behandeld worden?
Met de Soprano Ice Platinum laser kunnen bijna alle haar- en huidtypen van vrouwen en mannen behandeld worden. Inclusief de gebruinde huid. Tijdens het intakegesprek wordt dit met je besproken. Het is handig dat je dan wat haartjes hebt staan.

Wanneer zie ik resultaat bij deze definitieve ontharing?
Gemiddeld heb je 6 tot 8 behandelingen nodig. Het resultaat wordt zichtbaar na een aantal behandelingen, verspreid over een aantal maanden. Dit wordt veroorzaakt door de haargroeicyclus. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek.
Gemiddeld bereik je met deze behandeling 90% haarreductie.

Is er onderhoud nodig na laserontharing met de Soprano Ice?
Haren zijn soms in staat zichzelf te herstellen of kunnen door hormoon-schommelingen opnieuw worden aangemaakt. Wij adviseren eventueel één keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen?

  • Geen zon en/of zonnebank 4-7 dagen na de behandeling en 4 weken voor de behandeling.
  • Bescherm uw huid met een Sun block (minimaal factor 30) gedurende de gehele kuur en een maand na de laatste behandeling.
  • Eén dag geen make-up gebruiken als het gezicht is behandeld.
  • Eén dag geen geparfumeerde zeep gebruiken. Gebruik producten voor de gevoelige huid om het gezicht te reinigen.
  • Geen sauna op dezelfde dag of de dag na de behandeling.
  • Geen nauw aansluitende kleding dragen.
  • Na ontharing de haren er niet uittrekken, deze vallen er vanzelf uit na een paar dagen.
  • Tijdens een ontharingskuur mag u tussendoor de haren niet meer harsen, epileren of elektrisch epileren. Scheren of knippen mag wel.

fiji Beauty Experts is ANBOS gecertificeerd en afhankelijk van de locatie zijn er vergoedingen via jouw zorgverzekering mogelijk.