Permanente make-up

Permanente make-up

Met Permanente make-up, een unieke pigmentatiemethode, kun je wenkbrauwen maken die niet van echt te onderscheiden zijn, bestaande wenkbrauwen voller maken en jouw ogen meer laten spreken. Permanente make-up zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ook zonder aanvullende make-up ziet het gezicht er onder alle omstandigheden mooi en verzorgd uit.

Permanente make-up is dé oplossing voor iedereen die:

  • moeite heeft met het opmaken
  • contactlenzen draagt
  • haarverlies heeft geleden
  • geen volle wenkbrauwen heeft
  • er altijd perfect uit wil zien
  • veel aan sport doet, dus ook in zwembad en sauna

Welke methode wordt bij fiji Beauty Experts gebruikt?
Wij werken met de hairstroke techniek, waarbij een speciale dunne naald gebruikt wordt. Het naaldje is zo dun dat het pigment wat in de huid wordt aangebracht lijkt op een echt haartje. Bij deze techniek maak je als het ware kleine streepjes in de wenkbrauw waarna het pigment in de huid achterblijft. Het is de meest moderne techniek en haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Voor de eyeliner van de boven- en onderoogleden wordt een andere naald gebruikt omdat dit een mooie strakke lijn moet worden.
fiji Beauty Experts is expert in beide technieken.

Hoe verloopt de behandeling?
De wenkbrauwbehandeling wordt helemaal afgestemd op de vorm van het gezicht. Zo wordt een natuurlijke invulling van de wenkbrauwen bepaald. Na het intekenen en na jouw goedkeuring begint de pigmentatie. De behandeling duurt ongeveer 1 uur voor de wenkbrauwen en 1,5 uur voor de boven- en onderoogleden.

Wanneer zie ik resultaat bij deze behandeling?
Direct na de behandeling zie je een resultaat wat veel donkerder is dan het uiteindelijke resultaat. Er kunnen in de tijd na de behandeling wat korstjes ontstaan, het is belangrijk de locatie goed vet te houden. Na ongeveer 3 weken zie je het definitieve resultaat. De meeste mensen willen nog een 2ebehandeling om wat kleine puntjes bij te werken. fiji Beauty Experts heeft hiervoor een aantrekkelijke prijs.

Wat kost deze behandeling?

Onze actuele tarieven voor permanente make-upPrijzen zijn per behandeling
Wenkbrauwen powder brow€ 195,-
2 behandelingen € 375.-
Eyeliner boven, 1 behandeling€ 195,-
Eyeliner beneden, 1 behandeling€ 195,-
Eyeliner boven en onder, 1 behandeling€ 295,-
Wenkbrauwen inclusief 1 nabehandeling € 350,- voor 2 behandelingen
Eyeliner boven en onder inclusief 1 nabehandeling€ 375,- voor 2 behandelingen
Full Lips incl. touch up€ 450,-

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.