PRX-T33 Peeling

PRX-T33 Peeling

De PRX-T33 peeling Skin-Booster is een nieuwe behandelmethode bedoeld om de huidstructuur en de conditie snel en langdurig te verbeteren. De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door de unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide kan het serum de huidbarrière met verschillende snelheden op verschillende diepten passeren. Het verouderingsproces wordt vertraagd en de huid wordt gerevitaliseerd zonder deze te beschadigen.
De booster zet de huid aan tot vernieuwing waardoor we langdurige resultaten kunnen boeken en het herstelt de teint en elasticiteit van de huid. Direct na de behandeling zie je al een verbeterde teint en een gezonde glow. Tevens stimuleert de booster de vorming van fibroblasten en groeifactoren die helpen het verouderingsproces te vertragen. De huid zal verstrakken en rimpels en huidplooien zullen aanzienlijk minder worden.

De kosten zijn 139,- per behandeling inclusief roller bij de eerste behandeling boek je een kuur van 4x dan krijg je de set nabehandelingsproducten t.w.v. 140,- erbij

De PRX-T33 peeling in combinatie met de Dermica pen.

De PRX-T33 peeling werkt erg goed in combinatie met een Dermica pen behandeling.
Door het gebruik van de Dermica pen kunnen we kleine (onzichtbare) gaatjes in de huid maken waardoor de huid geactiveerd wordt om het herstelproces op gang te brengen waardoor de huid zal vernieuwen en de collageen aanmaak zal toenemen. De Dermica pen helpt de huid te verstevigen en egaler te maken, dit in combinatie met de PRX-T33 Skin-Booster sessies geeft een prachtig eind resultaat.
De Dermica pen is goed verdraagbaar en er is vrijwel geen downtime op wat roodheid na gedurende maximaal 2 dagen.

Wij raden een kuurverband van 4-6 behandelingen aan waarna het effect zeker tot 6 maanden zichtbaar zal blijven.

De kosten zijn met de dermicapen + PRX per behandeling 199,- en in kuurverband 4 behandelingen 750,- inclusief nabehandelingsproducten TWV 140,-

In de dagen na de behandeling zal de huid voller ogen en zullen lijntjes minder opvallend zijn. De behandeling zelf is kort en duurt circa 20 minuten.

 

GESLOTEN

Wij zijn van 24 februari tot en met 14 maart niet aanwezig.
Je kunt wel je producten bestellen bij ons.