Over Fiji

Fiji Beauty Experts is gespecialiseerd in huidbetering en anti-aging. Met ruim 30 jaar ervaring durven wij te zeggen dat je bij dé huidexpert terecht komt.
Wij investeren in de meest geavanceerde apparatuur en onze huidexperts volgen jaarlijks diverse opleidingen om hun kennis up-to-date te houden. Wij stellen jou als klant centraal en willen jou graag verwennen met het optimale resultaat voor ogen!
 

Ik ben Mascha Eskes, trotse eigenaresse van fiji Beauty Experts. Samen met mijn team van huid- en beauty experts, sta ik garant voor het optimale resultaat.
Een mooie gezonde huid is mijn passie en ik heb al meer dan 30 jaar ervaring in het mooier maken van mensen. Ik ga op zoek naar de meest innovatieve behandelingen en producten waar ik persoonlijk achter kan staan omdat ik ze zelf altijd langere tijd heb uitgetest. Pas wanneer ik zelf overtuigd ben besluit ik dat deze behandelingen en producten in mijn kliniek komen.

*
Environ de meest vooruitstrevende anti-aging behandeling van dit moment

Mijn team en ik staan 100% achter Environ een topmerk uit Zuid-Afrika. De behandelingen met Environ zijn de meest vooruitstrevende anti-aging behandelingen van dit moment omdat je met deze behandeling echt in staat bent antioxidanten en peptiden dieper in de huid in te sluizen. Bijna alle vrouwen in Nederland hebben een te kort aan Vitamine A, de meest essentiële bouwsteen voor een gezonde huid.

Mascha

Een mooie gezonde huid is mijn passie

ONS TEAM

Allround en de expert in lichaamsbehandelingen zoals vetcelbevriezing. Expert in bruidsmake-up of een total beauty make-over.

MASCHA
EIGENAAR “Een mooie gezonde huid is mijn passie”

Cosmetisch arts, gespecialiseerd in injectables met een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat.

GIJS
’’Ik sta garant voor een natuurlijk resultaat’’
[/vc_column_inner][/vc_row_inner]