Microneedling

Microneedling

Microneedling ook wel dermapenbehandeling genoemd, is de een moderne anti-aging methode met mooie resultaten. Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acnélittekens.

Welk effect heeft microneedling op de huid?
Ultradunne naaldjes maken pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid. Door de vele kleine naaldjes en de snelheid worden er met uiterste precisie duizenden kleine gaatjes in de huid gemaakt. De huid wordt direct aan het werk gezet om deze gaatjes te herstellen en doet dat door collageen aan te maken, waardoor de huid gaat verstrakken en er zichtbaar gladder uit komt te zien. Naast het activeren van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben.

Waarvoor is dermapen het meest geschikt?
Deze behandeling is uitermate geschikt bij een verslapte, vermoeide huid en een huid met rimpels en/of acnélittekens. Maar ook voor littekens van andere aard, zonbeschadiging, pigmentstoornissen en een huid met grove structuur of poriën.

Wanneer zie je resultaat na deze behandeling?
Al na één behandeling ziet de huid er een stuk frisser uit.
Geadviseerd wordt echter om deze behandeling in een kuur van 3 tot 6 behandelingen te volgen met telkens twee tot drie weken ertussen.

Wil je meer weten over deze behandeling neem dan contact met ons op.

Bel me terug