Massages

Bij fiji Beauty Experts ben je ook aan het goede adres voor een heerlijke ontspannende massage. Onze beauty experts zijn hiervoor uitgebreid opgeleid. In 60 minuten kun je veel spanning voelen wegstromen. Jezelf op regelmatige basis laten masseren is zeer goed voor jouw gezondheid. Afvalstoffen die in jouw weefsels zijn achtergebleven kunnen worden afgevoerd. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd en er worden rustgevende hormonen, zoals endorfines en oxytocines aangemaakt, waardoor je jezelf na de massage veel beter zult voelen. En als je jezelf beter voelt, dan zie je er ook beter uit. Echte schoonheid komt van binnen.
fiji Beauty Experts zijn gespecialiseerd in rug-, schouder- en nekmassages, zeer geschikt bij verkrampingen in nek en schouders. Ontspanningsmassages, zwangerschapsmassages en triggerpointmassages. Ook steeds meer mannen vinden de weg naar onze clinic.
Naast lichaamsmassages met de handen werken wij ook met LPG-endermologie. Naast ontspanning werk je dan tevens aan de stevigheid en strakheid van de huid. Ideaal voor een lichaam met strakkere contouren bij de rug (bh-rollen), heupen, bovenbenen en billen.
Verwen jezelf of maak iemand anders blij met een massage-kadobon.

 

FIJI GAAT THUISBEZORGEN

We hebben de deuren van ons huidinstituut  tijdelijk moeten sluiten, maar gelukkig kun je t/m 24 december bij Fijibeautyexperts  gebruik maken van de 24 uurs service

Hoe werkt het?

    • Bel 0643071640 of email info@fijibeautyexperts.nl  tussen 10:00 en 15:00 en we bezorgen je bestelling dezelfde dag nog in Eindhoven
    • En mail  info@fijibeautyexperts na 15:00 en we bezorgen je bestelling de volgende dag.
    • Vermeld in de email duidelijk het afleveradres en je mobiele telefoonnummer.
    • Betaling kan via tikkie , overboeking en of contant aan de deur.

 

Bel me terug