Massages

Bij fiji Beauty Experts ben je ook aan het goede adres voor een heerlijke ontspannende massage. Onze beauty experts zijn hiervoor uitgebreid opgeleid. In 60 minuten kun je veel spanning voelen wegstromen. Jezelf op regelmatige basis laten masseren is zeer goed voor jouw gezondheid. Afvalstoffen die in jouw weefsels zijn achtergebleven kunnen worden afgevoerd. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd en er worden rustgevende hormonen, zoals endorfines en oxytocines aangemaakt, waardoor je jezelf na de massage veel beter zult voelen. En als je jezelf beter voelt, dan zie je er ook beter uit. Echte schoonheid komt van binnen.
fiji Beauty Experts zijn gespecialiseerd in rug-, schouder- en nekmassages, zeer geschikt bij verkrampingen in nek en schouders. Ontspanningsmassages, zwangerschapsmassages en triggerpointmassages. Ook steeds meer mannen vinden de weg naar onze clinic.
Naast lichaamsmassages met de handen werken wij ook met LPG-endermologie. Naast ontspanning werk je dan tevens aan de stevigheid en strakheid van de huid. Ideaal voor een lichaam met strakkere contouren bij de rug (bh-rollen), heupen, bovenbenen en billen.
Verwen jezelf of maak iemand anders blij met een massage-kadobon.