LPG lichaam

LPG Endermologie voor het lichaam

LPG Endermologie is een techniek die begin jaren ’90 is ontstaan en gericht is om op een natuurlijke manier de huid te verbeteren. Het is als het ware een bindweefselmassage voor de huid. Met deze techniek heb je de garantie dat er geen risico of bijwerkingen kunnen ontstaan. De behandeling is ontspannend en wordt als prettig ervaren.

Wat moet ik me bij deze behandeling voorstellen
Met LPG Endermologie worden huidplooien opgepakt en als het ware los van de huid gerold. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid aanzienlijk verbeterd. Geen wonder dat dit apparaat voor lichaamsdelen zoals de hals, bovenarmen, benen, billen en rug rollen wordt gebruikt.

Welk effect heeft LPG Endermologie op de huid
Tijdens een Endermologie behandeling wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om hyaluronzuur, elastine en collageen aan te maken. De huidstructuur van de buik, benen en billen worden en de vormen van de heupen en taille worden strakker.

Voor welke locaties wordt LPG Endermologie gebruikt?
Bij fiji Beauty Experts wordt deze behandelmethode veel gebruikt voor contourverbetering van het lichaam. Veel mannen en vrouwen krijgen met sporten net de onderbuik niet strak genoeg. Dames klagen wel eens over die vervelende rug rollen net onder de bh-rand. Dit zijn mooie locaties om met de LPG te verstrakken en het vet te reduceren. Maar deze methode wordt ook gebruikt voor huidverstrakking van het gezicht, de hals maar ook om vet te verminderen van de wangen of onderkin.

Klik hier voor LPG huidverjonging

Wanneer zie ik resultaat bij deze bindweefselmassage methode?
Voor het mooiste resultaat, kun je deze behandeling het beste in kuurvorm volgen. Je ziet al resultaat na 3 tot 4 behandelingen, echter hoe meer behandelingen hoe beter resultaat. Wij adviseren 6 tot 11 behandelingen. fiji Beauty Experts heeft zeer aantrekkelijke abonnementen voor 10 keer.
Je betaalt voor 10 x en krijgt 1 behandeling helemaal gratis!

Probeer Endermologie – eerste behandeling 40 minuten € 49,-
Kom nu langs voor een intakegesprek met een proefbehandeling van 40 minuten.
Tijdens dit gesprek bekijken we de te behandelen gebieden en maken een persoonlijkbehandelplan. Je krijgt direct jouw eerste LPG Endermologie behandeling zodat je direct kunt ervaren of het wat voor jou is.

Neem direct contact op en plan jouw eerste behandeling.