LPG gezicht

LPG Endermologie en huidverjonging

LPG Endermologie is een techniek die begin jaren ’90 is ontstaan en gericht is om op een natuurlijke manier de huid te verbeteren. Het is als het ware een bindweefsel-massage voor de huid. Met deze techniek heb je de garantie dat er geen risico of bijwerkingen kunnen ontstaan. De behandeling is ontspannend en wordt als prettig ervaren.

Voor welke locaties wordt LPG Endermologie gebruikt?
Bij fiji Beauty Experts wordt deze behandelmethode veel gebruikt voor huidverbetering in het gezicht en de hals. Aangezien je met deze techniek ook vetcellen kan laten afbreken, wordt hier vaak de onderkin of volle wangen mee behandeld. Ook kleine locaties zoals de wallen onder de oogleden, die vaak zorgen voor een vermoeide uitstraling, geven een mooi resultaat. Maar deze methode wordt ook gebruikt voor huidverstrakking van het lichaam, zoals buik, heupen, billen, bovenarmen en benen.

Klik hier voor LPG lichaamsbehandelingen

Probeer LPG Endermologie – eerste behandeling 40 minuten € 69,- ipv € 85,-
Kom nu langs voor een intakegesprek met een proefbehandeling van 40 minuten.

Tijdens dit gesprek bekijken we de te behandelen gebieden en maken voor jou een persoonlijk behandelplan. Zodat je precies weet hoeveel behandelingen je nodig hebt voor het gewenste resultaat.  Je krijgt direct jouw eerste LPG Endermologie behandeling zodat je direct kunt ervaren of het wat voor jou is.

Neem direct contact op en plan jouw eerste behandeling.

Wat moet ik me bij deze behandeling voorstellen?

Met LPG Endermologie worden huidplooien opgepakt en als het ware los van de huid gerold. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid aanzienlijk verbeterd. Geen wonder dat dit apparaat ook voor lichaamsdelen zoals de hals, bovenarmen, benen, billen en rug rollen wordt gebruikt.

Welk effect heeft LPG Endermologie op de huid?

Tijdens een Endermologie behandeling wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om hyaluronzuur, elastine en collageen aan te maken. De contouren van het gezicht en lichaam worden strakker en rimpels en fijne lijntjes worden steeds minder.

Wanneer zie ik resultaat bij deze bindweefselmassage methode?

Voor het mooiste resultaat, kun je deze behandeling het beste in kuurvorm volgen. Je ziet al resultaat na 3 tot 4 behandelingen, echter hoe meer behandelingen hoe beter resultaat. Wij adviseren 6 tot 11 behandelingen. Wanneer je 10 behandelingen boekt, krijg je van ons de 11e helemaal gratis!

Bekijk hier onze voordelige abonnementen.

 

GESLOTEN

Wij zijn van 24 februari tot en met 14 maart niet aanwezig.
Je kunt wel je producten bestellen bij ons.