Candela Gentle laserontharing

Candela Gentle laserontharing

Ultra-Snel met uitstekende resultaten. 

De Gentle Ontharingslaser van Candela richt zich op de haarfollikel met laserenergie en vernietigt deze tot aan de wortel, terwijl het de omliggende huid beschermt:

– Gladdere huid, vrij van ongewenst haar
– Effectief
– Zeer snel

Wij maken gebruik van de professionele lasersystemen van Dalton Medical.

Klik hier voor onze tarieven

Hoe werken de ontharingsbehandelingen met de Gentle Lasers?

Laserenergie wordt door een smal handstuk afgegeven, welk word bediend door een van onze specialisten. De laser geeft een intenste lichtstraat, welke wordt geabsorbeerd door de haar en wordt omgezet in warmte. De warmte vernietigt e haarfollikel terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Uw huid kan direct na de behandeling rood zijn. Dit kan een paar minuten tot een aantal uur na de behandeling zo blijven.

Zijn de behandelingen pijnlijk?

Voor de ontharingsbehandelingen met de Gentle Lasers wordt het gepatenteerde Dynamis Cooling Device (DCD) gebruikt, welke de huid voorbereidt op de behandeling door de bovenste laag van de huid met een koele nevel te besprayen schets milliseconden van de laserimpuls. DCD zorgt ervoor dat ontharingsbehandelingen zowel comfortabel als effectief zijn.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen? 

Vermijd blootstelling aan de zon tenminste twee weken voor de behandeling. Het is dus raadzaam op tijd een afspraak in te plannen. Een gebruinde huid moet eerst lichter worden voordat deze behandeld kan worden. Niet bleken, plukken of waxen gedurende 4 tot 6 weken voor en na de behandeling. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Behandeltijden variëren, afhankelijk van uw wensen. Haargroei wordt minder na elke behandeling, maar het aantal behandelingen is afhankelijk van uw haarkleur, haartype, behandelgebied en teint.