Dermapen behandeling

Dermapen 4 behandeling

Dermapen 4, ook wel microneedling genoemd, is een moderne anti-aging methode met snel resultaat zonder downtime. Een behandeling met de Dermapen 4 is een pijnloze behandeling voor een huid die extra aandacht nodig heeft. Mensen met een verouderde huid, zonbeschadigde huid,  grove poriën en wallen onder de ogen, zijn erg enthousiast over de resultaten van deze behandeling.

Welk effect heeft microneedling op de huid?
Ultradunne naaldjes maken pijnloos onzichtbare micro-perforaties in de huid. Door de vele kleine naaldjes en de snelheid worden er met uiterste precisie duizenden kleine gaatjes in de huid gemaakt. De huid wordt direct aan het werk gezet om deze gaatjes te herstellen en doet dat door collageen aan te maken, waardoor de huid gaat verstrakken en er zichtbaar gladder uit komt te zien. Naast het activeren van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben.

Voor wie is deze behandeling?
Deze behandeling is uitermate geschikt voor mensen die zichtbare tekenen van huidveroudering vertonen. Maar ook mensen die een gladdere en stralendere huid willen. Heb jij rimpels op je wangen, voorhoofd of rondom de mond? Grove poriën op neus of kin? Dan is deze behandeling de oplossing voor jou!

Hoe bereik je het optimale resultaat?
Na 1 behandeling zie je al wat resultaat. Voor het optimale resultaat adviseren wij minimaal 3 tot 6 behandelingen om de 2 weken te laten uitvoeren. 

Hoe voelt de behandeling?
Je voelt dat er hele kleine gaatjes worden gemaakt maar dit wordt niet als pijnlijk ervaren. Je bent direct na de behandeling weer toonbaar. Er is nauwelijks roodheid te zien.

Geef jouw huid het meest haalbare resultaat!
fiji Beauty Experts kan tijdens de Dermapen 4 behandeling ook werken met een skinbooster. Een skinbooster bevat natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten om de huid optimaal te hydrateren en te voeden.

Voor iedere huid een specifieke cocktail!
Iedere huid is anders, vandaar dat fiji Beauty Experts per persoon bekijkt wat de beste skinbooster is voor hydratie, voeding, opvulling, versteviging, betere pigment verdeling en afremming pigment aanmaak.

Wat zijn de kosten voor deze behandeling?
Een dermapen 4 behandeling kost € 185,- 
Een dermapen 4 behandeling met skinbooster
kost € 199,- 

Onder tarieven zie je al onze actuele prijzen en aanbiedingen.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.

 

GESLOTEN

Wij zijn van 24 februari tot en met 14 maart niet aanwezig.
Je kunt wel je producten bestellen bij ons.