Cryolipolyse

Cryolipolyse

Een Cryolipolyse-behandeling is zeer geschikt voor het verbeteren van de lichaamscontouren. Het moet niet worden gezien als een alternatief voor afvallen, maar wordt ingezet voor het verwijderen van lokale vetophopingen, zoals probleemzones als buik, heupen en bovenbenen.
De behandeling is zowel geschikt voor vrouwen als mannen.

Cryolipolyse is een veilige en bewezen behandeling om plaatselijk vet te verwijderen door middel van bevriezing. Met een cryolipolyse behandeling (ook wel Cryo Lipo Slimming genoemd) pak je in korte tijd specifieke zones met overtollig vet aan. Probleemgebieden die je meestal met sporten, gezonder eten of een andere levensstijl niet weg krijgt.

Hoe werkt cryolipolyse?
Er wordt eerst een gelpad op het te behandelen gebied gelegd. Daarna gaat het Cryolipolyse apparaat het in dit gebied bindweefsel in dit gebied vacuümzuigen met een soort applicator. Vervolgens worden deze koppen aangezet en zal de temperatuur van de vetcel terug worden gebracht naar ongeveer -9 graden. Door deze verkoeling zullen de vetcellen afbreken en door het lichaam op een natuurlijke wijze worden afgevoerd.

Bij deze behandeling wordt het huidweefsel niet beschadigd en wordt alleen het vet aangepakt. De behandeling duurt ongeveer 50 minuten per zone en is vrijwel pijnloos. Je kunt na de behandeling meteen weer aan het werk. Een snelle, veilige behandeling zonder injecties of operaties. Wanneer de vetcellen eenmaal verwijderd zijn zullen deze niet meer terug komen.

Wat is het resultaat van een behandeling?
Na een behandeling kun je  tot wel 5 cm in omvang per aangepakte zone verliezen met een vermindering tot ongeveer 30% aan vetcellen. De eerste resultaten zie je al een maand na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na drie maanden. Binnen 6 weken na de eerste behandeling mag dezelfde zone opnieuw worden behandeld.

Wat is een zone?
Cryolipolyse kan worden toegepast op verschillende onderdelen van het lichaam, zoals de lovehandles, de buik, rug, dijen en bovenarmen: de zones. Per zone zijn er doorgaans 2 behandelkoppen nodig. Zo kunnen tegelijk beide ‘love handles’, beide zijkanten van de heupen, beide armen of de binnenkant van beide benen worden behandeld.

In het geval van de buik plaatsen wij een kop boven en onder de navel. Dit geldt dan als twee zones. Bij een forse omvang van de buik moeten er soms twee behandelkoppen naast elkaar op de onderbuik worden geplaatst. Dit geldt dan als twee zones. Wanneer in dit geval ook de bovenkant van de buik moet worden behandeld is dit weer een extra zone. Wanneer heel weinig vet hoeft worden weggehaald van de onderbuik, wordt er één kop geplaatst, dit geldt dan als één zone.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De meeste mensen hebben al voldoende resultaat na één behandeling. Wil je echt gaan voor meest perfecte resultaat, dan heb je 2 tot 3 behandelingen nodig.

Combineer met LPG Endermologie!

Omdat cryolipolyse een zeer geschikte methode is om plaatselijke vetophopingen te verminderen, is deze behandeling heel goed te combineren met LPG Endermologie. Hierdoor wordt de stevigheid en structuur van de huid zoveel mogelijk verbeterd. Vooral wanneer de huid op bepaalde zones, zoals de onderbuik, of bovenarmen verslapt is.

Wat kost een behandeling?

Cryolipolyse 1 zone 1 kop € 129,-
1 zone met 2 koppen € 249,-
De meeste andere aanbieders zijn duurder.

Je bent bij fiji Beauty Experts aan het juiste adres!

Cryolipolyse behandeling bij fiji Beauty Experts
Voorafgaand aan de behandeling krijg je een uitgebreid intakegesprek met de eigenaresse van fiji. Samen bespreekt zij welke zones er het beste behandeld kunnen worden en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Daarnaast kijkt zij of een combinatie met LPG Endermologie interessant voor jou is. Je kunt per behandeling tot wel 5 cm in omvang aan vet verliezen. Per persoon zullen de resultaten uiteraard verschillen. In het algemeen geldt: hoe meer vet er is, hoe meer vet er met een behandeling verwijderd zal worden.

Wat een heerlijk gevoel. Mijn buik is nu echt super plat!