Vitamine A

Vitamine A

fiji Beauty Experts heeft heel bewust gekozen voor de huidverzorgingsproducten van Environ.
Dit gerenormeerde merk, veel gebruikt door wereldberoemde filmsterren en supermodellen, heeft wetenschappelijk aangetoond hoe essentieel de rol van vitamine A is in de gezondheid van de huid.

95% van de vrouwen heeft een tekort aan vitamine A
Environ is erin geslaagd producten te ontwikkelen die jouw huid er een leven lang mooi en gezond uit laten zien. Alles wat Environ doet is gebaseerd op de wetenschap van de schoonheid. Met de kracht van wetenschap – en een beetje geduld, helpt Environ Skin Care bij het herstellen, versterken en revitaliseren van de huid.

Vitamine A is van essentieel belang
Jouw huid heeft maar één leven. Vitamine A is de zuurstof die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn. Iedere dag moet Vitamine A worden aangevuld om de huid er gezonder uit te laten zien.

Daarom is vitamine A het belangrijkste ingrediënt in de filosofie van Environ Skin Care. Wanneer je vitamine A combineert met andere essentiële voedingsstoffen voor de huid, zoals antioxidanten en peptiden, dan zie en voel je, hoe de huid er mooi uit kan zien dankzij de wetenschap.

Het vitamine A stappenplan
Het beste is jouw huid langzaam te laten wennen aan de extra vitamine A die jouw huid zo hard nodig heeft.
Environ heeft een uniek 5-stappenplan ontwikkeld om jouw huid in fases nieuwe essentiële voedingstoffen te geven die ze heeft verloren door het dagelijkse leven en de stressfactoren van buitenaf.
Binnen de Skin EssentiA gamma-lijn is de Vita-Antioxidant AVST Moisturizer een opbouwend onderdeel. Je start met nummer 1 en afhankelijk van jouw huidconditie bouw je na ongeveer 3 tot 6 maanden uit naar de volgende stap. Net zolang totdat je bij de moisturizer nummer 5 bent aangekomen. Onze beauty experts begeleiden jou naar iedere volgende stap.

Jouw complete Environ huidverzorgingsproducten, bestaande uit pre-cleansing oil, cleansing lotion (of low foam cleasing gel), toner, moisturizer stap 1 en als laatste de stap de SPF 15 zonbescherming RAD genaamd, kun je bij fiji Beauty Experts aanschaffen voor € 206,- De kosten per maand voor deze revolutionaire huidverzorgingslijn bedragen € 79,- per maand.

Verrijk je huid met een revolutionaire Environ gezichtsbehandeling. Deze behandelingen worden uitgevoerd met het Longzyme DF apparaat, die de actieve ingrediënten van de unieke Environ serums dieper in de huid kan insluizen, waarmee je direct zichtbaar resultaat hebt op alle huidcondities. Bekijk hier de  mogelijkheden of neem contact met ons op.